Kapcsolat

 

info@idofokusz.hu

06 70 631 3017

A személyes hatékonyság 7 kritikus területe - 7/2

meeting graph rsKérdés a felmérésben: A találkozók, értekezletek, amiken részt veszek hatékonyan zajlanak (konkrét eredménnyel, akció tervvel).

Miért fontos?

A találkozók, értekezletek sok időt elvihetnek. (Mérted már? Vonatkozó cikk itt >>) Nem véletlenül foglalkoznak a hatékonysági és időgazdálkodási szakemberek a 'meetingekkel'.

Projekt környezetben, multinacionális cégeknél, és akár üzletemberek között a találkozók fontosak. Mivel szükségszerűek, ezért jó, ha hatékonyan zajlanak.

Néhány fontos szempont a teljesség igénye nélkül:
- Kezdjetek időben. A pontosság a királyok erénye - szokták mondani. Nem hiszem, hogy királynak kell lennünk. Sokkal inkább megbízhatónak. A pontosság a bizalom építés fontos eszköze.
- Ha több, mint három szereplős a tárgyalás, és az egyik késik, akkor is kezdjetek időben. - Soha nem az számít, aki nincs ott, hanem az, aki ott van.
- A találkozó elején állapodjatok meg mi lesz az eredménye a közösen eltöltött időnek.
- Foglaljátok össze ott helyben, szóban, amiről szó volt. A találkozó után egy rövid írásos összefoglalás sokkal hozzájárul a jövőbeni munkához.

A Személyes hatékonyság Fekete öves workshop sorozaton részletesen foglalkozunk az értekezletek 7 pontjával. Ha szeretnél többet megtudni, akkor kattints ide >>.

Ha még nem töltötted ki a felmérést ezen a linken éred el >>
Maximum-maximum 10 perc a kitöltés, és óriási mértékben hozzájárulsz, hogy a legégetőbb kihívásokra adjak választ az anyagaimban és a tréningjeimen.
Előre is köszönöm!

A találkozó akkor hatékony, ha tudatosan zajlik. Az időt és a tartalmat is tartsátok tiszteletben.

 

 

Ha szeretnél további hasznos időgazdálkodási tippeket kapni, akkor add meg az elérhetőséged!

* indicates required