Kapcsolat

 

info@idofokusz.hu

06 70 631 3017

A személyes hatékonyság 7 kritikus területe - 7/3

prezentacioKérdés a felmérésben: A prezentációk, amiken részt veszek hatékonyak.

A válaszadó 61%-a szerint ez nem így van.

Miért fontos?

A prezentációk lehetővé teszik, hogy egyszerre több emberrel kommunikálj. Ez időgazdálkodási szempontból nagyon előnyös. Sok személyes beszélgetés helyett egy időben bonyolíthatod a párbeszédet.
A prezentációs tudásod kiválóan használható a személyes tárgyalások során is.

A prezentációs tréningeken mindig kihangsúlyozom: a prezentáció is párbeszéd.
Ahelyett, hogy a hallgatóságot egy tömegnek tekintenéd, inkább gondolj rájuk egyénenként. Az előadás közben oda-vissza kommunikáció zajlik, kivéve, hogy nem hangosan mondják ki, amit gondolnak.
Lehet, hogy érdekesnek találják, amit mondasz. Lehet, hogy azt gondolják: 'Ennek semmi értelme!' Az is lehet, hogy a vacsorán, az esti mozin, vagy bármi máson jár az eszük.
Ha ezt figyelembe veszed, akkor sokkal sikeresebb lehetsz ezen a területen. Tekints úgy a prezentációra, mint egy beszélgetésre. Csak most egyszerre beszélgetsz több emberrel.

Ha még nem töltötted ki a felmérést ezen a linken éred el >>
Maximum-maximum 10 perc a kitöltés, és óriási mértékben hozzájárulsz, hogy a legégetőbb kihívásokra adjak választ az anyagaimban és a tréningjeimen.
Előre is köszönöm!

Az Emlékezetes Prezentációk Zöld öves tréningen részletesen foglalkozunk azzal, hogyan prezentálj. Ha értékesítő, cégvezető vagy, akkor ez az alkalom érdekelni fog >>.

A prezentáció akkor hatékony, ha fenn tudod tartani az érdeklődésüket. A legfontosabb lépés, hogy emberként kezeld a hallgatóságod és ne egy személytelen tömegként.

 

Ha szeretnél további hasznos időgazdálkodási tippeket kapni, akkor add meg az elérhetőséged!

* indicates required